• Mala zvona
  • Mala zvona
  • Mala zvona
  • Mala zvona
  • Mala zvona
  • Mala zvona
  • Mala zvona
  • Mala zvona
  • Mala zvona
  • Mala zvona


Naše knjige možete naručiti izravno od nas, a naći ćete ih i u knjižarama:
Artmen, Bookara, Vuković&Runjić, Planetopija, Školska knjiga, VBZ, Tisak media, Ljevak, Superknjižara/Ribook, Svjetla grada

 

bilten:

Ukoliko želite biti obavješteni o novostima i aktualnim ponudama e-poštom, prijavite se:izravnom narudžbom knjiga na
info@mala-zvona.hr ostvarujete popust

Najave

Mala zvona na Interliberu

Dragi naši čitatelji,

Posjetite nas od 13. do 18. 11. u paviljonu 6, na štandu 4e. Očekuju vas velika sniženja novih naslova te još veća sniženja starijih naslova.
Na Interliberu će prvi put biti moguće kupiti dva sasvim nova dječja izdanja Malih zvona: "Plavi grad, žuti grad" Ljerke Rebrović i Ivane Pipal, slikovnicu prevođenu na niz jezika na više kontinenata, te novi naslov Pike Vončine, posljednji nastavak njene sage iz životinjskog svijeta: "Hildin povratak u kokošinjac".
Također, na sajmu će biti predstavljen prvi hrvatski prijevod fantastičnih pripovijedaka velikog francuskog klasika Théophilea Gautiera.
Očekuju vas, naravno, i sva starija izdanja Malih zvona: od Virginije Woolf i Ivane Brlić-Mažuranić do dječjih tekstova stranih i domaćih autora poput Marguerite Yourcenar i Miroslava Kirina.

Veselimo se vašem dolasku!

"Gvalup i druge priče" u međunarodnom katalogu najboljih knjiga za djecu

Još jedno izdanje Malih zvona uvršteno je u ugledni svjetski katalog najboljih knjiga za djecu "White Ravens" koji svake godine objavljuje Međunarodna dječja knjižnica u Münchenu. Ovaj put to je knjiga GVALUP I DRUGE PRIČE Tamare Bakran, s ilustracijama Željke Cupek. Veselimo se i čestitamo autoricama!

više na: http://whiteravens.ijb.de/book/846

"Uberi priču!" 2018

Ovogodišnja akcija „Uberi priču!“ odvijat će se u parkovima na pet lokacija, U Zagrebu, Krapinskim Toplicama, Bjelovaru, Koprivnici i Rijeci. Prvom „berbom“ gostujemo na zagrebačkoj Trešnjevci i njome otvaramo  Festival dječje knjige Centra za kulturu Trešnjevka. Na ovogodišnjim „berbama“ bit će slikovnica Pike Vončine, Ludwiga Bauera i Marsele Hajdinjak, Dubravke Kolanović (ovogodišnja nagrada „Grigor Vitez“), Lidije Dujić i Dijane Nazor, Ivane Guljašević, Snježane Husić i Marijane Jelić, Silvije Šesto i  Vande Čizmek, Snježane Babić Višnjić i Milana Trenca, te Sanje Lovrenčić i Margarete Peršić. Zahvaljujemo Ministarstvu kulture i Gradskom uredu Grada Zagreba koji su podržali ovu manifestaciju, u kojoj je dosad izravno djeci podijeljeno nešto više od četiri tisuće slikovnica domaćih autora.

17. 4.u 11h– Zagreb, Park stara Trešnjevka

15. 5.u 11h – Krapinske Toplice, park bolnice

23. 5.u 11h – Bjelovar, gradski park

  9. 6.u 11h – Koprivnica, gradski park

27. 9. u 10h – Rijeka, park pored Guvernerove palače

© 2010. Mala zvona; Izrada web stranica: Dedal komunikacije